Arduino başlangıç

Elektronik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Daha pek anlamıyorum devrelerden ama c dilini az çok biliyorum. Hem vakit geçirmek hemde gelecekte işime yarayacak şeyler yapmak istiyorum. Arkadaşım bahsetti ve çok hoşuma gitti biraz bilgilendirebilirmisiniz ve kit olarak robotistan.com adresinde var oradan mı alayım dealextremeden mi

robotistanda satılan orjinaldir, dx te satılanlar orjinal değildir ama sorun çıkmaz. dx ten getireceksen yapacağın çalışmalara göre ethernet veya wifi modul de getirsen iyi olur ilgi alanına göre yedek malzemelerde ucuza getırebılırsın. dx ten malların gelmesini 2-3 hafta enaz beklemen gerekir postadan çıkmaması da olasıdır kaybolabilir. robotistanda stokta varsa 2günde elinde olur. arduino seti ve coşkunun kitabını beraber alırsa daha hesaplı oluyor. arduinoturkiye.com sitemizdeki “sıfırdan başlamak” ve “bilgiyi kullanma kılavuzu” yazılarını mutlaka okumalısın

Dx’den gelene kadar arduino’yu unutabilirsin. Robotistandan sipariş etmiş olsan şimdi ilk projeni yapıyor olurdun.