Arduino Blue tooth bee hakkında yardım

beyler kimsemi örnek yapmadı ya elimde 2 tane xbee 2tane xbeeyi arduinoya bağlayan kart 2tanede arduino due var hc-06 diye blue tooth olarak gözüküyo xBeeler pcden görüyorum telefondanda şifresi “1234” bağlan diyorum bağlanıyor 1 tanesine 2 tane com atıyo com 13 com14 diye anlamadım her neyse com 13 tende com 14 tende veri gönderemiyorum aynı şekilde bir birleri arasındada veri alıp gönderemiyorum ? bu 2 sinden birini yapan hiç kimse yokmu? xctu programında x ctu action required hatası veriyo anlamadım ? google amcadanda yararlanamadım ? yardım edebilecek biri yokmu

xbeee başka bişey bluetooth başka bişey. piyasadaki çakallar xbeee moduller 200 usd olunca al bak buda aynısı 10 dolar deyip xbeee bacak uyumlu bluetoohları mıllete kakalıyor. sen arduino hc06 bluetooth orneklerınden gıt hem bizim forumda hem yazılarda hemde internetlerde çok ornek bulursun. arduino due biraz cins onu her projede kullanamayabilirsin kullandığın hc06 kutuphanesının due ye göre yazılmışını bulman lazım yada sen inanıyorumkı cok guzel bir hc06 için blueetooth kutuphanesi yazarsın. :slight_smile:

hocam halen daha bulamadım bişey bulursanız söyleyebilirmisiniz ? yada faydalı olabilecek link ?

http://www.youtube.com/watch?v=WXIkFOcg2us sonunda bişeler yaptım lazım olan olursa atarım kolay gelsin

dosyaları bir yere yukleyebilir misiniz acaba?

hocam mail ver atiyim istersen yada buraya felan yükleniyomu bilmiyom ? nasıl yapılıyor söylerseniz yardımcı olurum

harungurdal@gmail.com