Arduino GSM click sms alma problemi (ÇÖZÜLDÜ)

Merhaba arkadaşlar, www.elektrovadi.com’dan temin ettiğim gsm click ile çalışmalar yapıyorum. GSM click ile mesaj gönderme, çağrı yapma ya da gelen çağrıyı cevaplama gibi durumlarda sorun yok. Fakat bir türlü sms almıyor. Neden sms almıyor, yardımcı olabilir misiniz ?

problemin çözümünü bulabildiniz mi?aynı sıkıntı bende de var.

SMS almanın neresinde problem var SMS gelince uyarımı gelmiyor. Benim projemde gayet başarılı çalışıyor ve gelen mesajı da ayrıştırıyor.

Ben TELİT GL865 DUAL gsm modemden sms ve arama işlemlerini yapabiliorum fakat modeme sms atamıyorum.sms sim kartta kayıtlı duruyor ama görüntüleyemiyorum.herhangi pindende çıkış alamıyorum.yazılımımda sıkıntı var bi türlü aşamıyorum.gsm modeme sms atma ve arama konusunu halleden biri yardım edebilir mi acaba.şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim…

modem setup da sms in sime değil modeme gelmesini sağlayan bir komut vardı datasheete bi bak. bide sms okuma komutunun okunacak hedef kısımda da seçebiliyordun sim veya modem hafızası diye. sms statuleride okunmuş okunmamış diye seçilebiliyordu. eskiden yapmıştm şu an bulamam datasheette ornekler vardı “at user guide” vardı oraya bak

sorunu çözdüm. yardımlarınız için teşekkürler :slight_smile: sms alma/verme ve arama işlemlerini yapıyorum.bu konuyla ilgili sorusu olan selcukka@outlook.com adresine mail atabilir.elimden geldiğince yardım edebilirim.

Keşke buraya yazılmış olsaydı,arkadasa eposta attım insallah kullanmaya devam ediyordur.