Arkadaşlar Mouse hareketlerine göre servo motoru hareket ettirmek istiyorum githup sitesinde kol gibi ancak ben usb host shield ve BotBoarduino kullanmıyorum Mouse sağ tıklı iken tekleğini çevirdiğm zaman servo da dönsün istiyorum kod kısmında sıkıntılarım var, Mouse hareketlerini algıyalabiliyorum şu anda Mouse_right_up/down oluyor fakat fare nin tekerleğini aynı zamanda servo nasıl hareket ettirim yardımcı olursanız sevinirim.
mouse u hareket ettirdiğinde kaç birim x y gittiğini okuyamıyormusun ? o pozisyon bilgisini kullan yada butonlara basılı tututuğun sürece servoyu birim birim hareket ettir. buton basmadığın zamanda servo hareket etmesin
evet Mouse x-y hareketlerinde kaç birim gittiğini okutabiliyorum, normalde sağ tuşa basılıp çekilme durumunu da okutuyorum fakat benim iistediğin sağ tuşa basılı ilen farenin tekerliğinin dönmesi ile servo nun hareketi normalde de Mouse sağtuş-down durumuda iken Mouse tekerlerliğini nasıl algılatabilirim onu bilmiyorum,
yazacağın programda mouse key down olduğunda bunu bir değikende tut pozisyon bilgisini bu değişken 1 olduğu sürece kullan mouse key bırakıldığı zaman da rapor eder bu durumu da programdaki değişkeni 0 diye güncelle.