mrb kolay gelsin öncelikle herkese ben arduinoyu pc den kontrol etmek istiyorum mesala pc deki A tusuna basınca led yansın cekince sönsun gibi yani tuslarla nasıl kontrol edebilirim ilgilendiginiz için şimdiden tesekkurler…
esref kardes led program kurulmuyor nasıl acacagım ben onu yardımcı olur musun?
Biraz C# bilginiz varsa, basit bir şekilde yapabilirsiniz. C# üzerinde bir adet gönder butonu ve bir adet bir adet textBox ekleyip, textBox’a girdiğiniz karakterlere göre Arduino üzerinde istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz. http://www.depositericrobotic.com/2014/05/arduino-uno-r3-blink-with-c.html C# kodu içerisindeki button2’li kısmı tamamen kaldırın, button1 içerisindeki label’lı kısmıda silin, serialportWrite içine karakterleri gireceğiniz textBox’ı yazın (serialport.Write(textBox1.Text) Arduino kısmında ok la gösterdiğim yere kontrol etmek istedğiniz şeyleri yazın. Arduino tarafında da gelen karakteri okuyup ona göre işlem yaptırırsınız. if(a==b) { } if(a==c) { } . . . gibi C# ksımında da serialport(“b”);>> kısmında parantez içine textbox’ı yaz. Kodlar, yukarıdaki link için de mevcut 

yardım istemek hataydı.
C# ogretme yaşatma ve kalkındırma dernegimi sandın burayı ardabilal
cevabın için teşekkrüler okoman