İstanbul'dan Arduino temini ve genel sorular

Arkadaşlar öncelikle forumu baştan bir taradım ve siz bilgili kişilerden birkaç bilgi almak istedim. Mekatronik Mühendisliği 5. öğrencisiyim ve bu sene bitirme projemde kontrol kartını arduino kullanmayı düşündüm. Gerek fazlaca toolkitlerin olması , gerekse oldukça fazla dökümanın bulunmasından tercihimdir. Arduino ile matlab haberleşmesi, yapmayı düşündüğüm projede robot kitematiği temellerini kullanacak olmamdan olayı 3 aylık süre beni düşürmekte ve bu yüzden ebay ve diğer sitelerdeki shipping sürelerinden dolayı kartı acilen temin etmem gerekmektedir. Gittigidiyor gibi sitelerde satıcılarla mailleştim ve bana kartlarının orjinal kart olmadığını sadece entegrelerinin orjinal olduğunu , kartlarının klon kart olduğunu söylediler. Acilen İstanbul’dan bu kartı temin etmek için sizin önerebileceğiniz dükkanlar falan varsa bilgilerinizi bekliyorum. Bu cumartesi istanbuldan temin etmem gerekmektedir. Şimdiden önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürü bir borç bilirim.

http://www.robotistan.com/ ( perpa alışveriş merkezi ), Ankarada da alabileceğiniz pek çok yer var, bir kaç iş günü içerisinde gönderebilirler sanırım.

daha uygun fiyatlı yerler varmıdır istanbulda yoksa genel fiyatlar bu şekilde mi ?

türkiyede Arduino’nun bir kaç tane Türkiye disribütörü var zaten bunların haricinde daha uygun fiyata alamazsınız, sıfır olup daha ucuza alırsanız, muhtemeln kopyadır :D, genel fiyatlar böyledir.

bu arada ben pek çok kopya ürün kullandım ama hiç bir sorunla karşılaşmadım

teşekkürler Hamza bey :slight_smile:

rica ederim, iyi çalışmalr.