mma7361

Merhaba, Arduino Uno R3 kullanarak mma7361 accelemeter ile bir proje yapacağım. bu entegrenin kütüphanesini ekledim fakat örnek kodunu çalıştırdığım zaman “mma7361 does not name a type” diye bir hata alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

kütühaneyi arduino progrmların olduğu yere kopyaladın mı?

Hocam, sketch-import library diyerek kütüphaneyi ekledim. kütüphaneyi ayrıca arduino klasöründeki libraries klasörüne de kopyaladım. file-examples yolunda örnek program açılıyor fakat AcceleroMMA7361 accelero; satırında belirttiğim hatayı veriyor.

şunu mu kullandın http://code.google.com/p/mma7361-library/ ben bunu arduino ide 1.0 da hatasız compile edebildim sensor olmadığı için deneyememde en azından hata yok compile ederken. gforce rawdata voltage örneklerinin hepsi hatasız geçti.

hocam belirttiğiniz library yi kullandım. fakat 1.0.5 sürümünde kullandım o sorun olabilir mi ki?

ben 1.0.5 e geçmedim daha bilemiycem.

Hocam 1.0 sürümünü de denedim fakat yine compile etmedi. acaba kütüphaneyi mi yanlış ekliyorum

veridğim linkte zip dosya var onu aç içindeki AcceleroMMA7361 klasörünü sketch\libraries altına sürükle bırak başka bir şey yapmaya gerek yok. sonra ideyi çalıştır examples içinde acceleromma7361 altındaki örnekleri aç compile et.