MPU-6050 Module 3 Axis Gyroscope+Acce??lerometer for Arduino

Merhaba Bu sensörle çalışmış, proje yapmış bir arkadaş var mı acaba. Arduino UNO r3 kullanıyorum. Modül 3.3 volt istiyor. Sensörü Arduinoya bağlarken hata yapmak istemiyorum. Yanlışık yapıp modülü yakmamayım. Bağlantıların nasıl yapılacağını gösteren bir kaynak göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Modülün Ebay daki sayfası: http://www.ebay.com/itm/MPU-6050-Module-3-Axis-Gyroscope-Acce-lerometer-for-Arduino-Power-supply-3v-5v-/271131879604?pt=LH\_DefaultDomain\_0&hash=item3f20b828b4 Şimdiye kadar led açıp kapama, step motor, servo motor, dc motor hız kontrolü, PC- arduino-blutooth, PC-arduino-C# haberleşmesi gibi şeyler yaptım. Bu sensörü iki tekerlek üzerinde yürüyen robot yapmak için kullanacağım. Benzer bir proje üzerinde çalışan bir arkadaş varsa da tanışmak isterim.

Merhaba, Bu modül bende de var bağlantı şekli indirdiğiniz projeye göre değişiyor. Genel olarak ve benim yaptığım bağlantı modül üzerindeki VCC uno üzerindeki 5v girişine GND uno üzerindeki GND ye SCL uno üzerindeki Analog giriş A5 ve SDA uno üzerindeki A4 girişine bağladığında ve örnek projeler indirdiğinde çalışıyor. Ben bizzat denedim kolay gelsin