Processing den android cihaza program yükleme

Merhaba! Arduino ile tanışalı bir iki ay oldu. Robotistandan arduino başlangiç ve uygulama setini aldım. Coşkun Taşdemir Hoca nın kitaplarına paralel gitmeye çalışıyorum. Fakat Processing bölümünde yazılan programları android tablet ve telefona atma kısmında sorun yaşıyorum. Programı cihaza atmaya çalıştığımda Error from inside the Android tool, check the console. BUILD FAILED C:\Android\android-sdk\tools\ant\build.xml:542: Unable to resolve project target ‘android-10’ Total time: 18 seconds hata veriyor. talimatlara aynen uydum ama çözemedim. araştırdım ama bulamadım. (windows xp ve windows / 32 bit- 64 bit sistemlerde denedim. kullandığım android cihazlar asus tf201 ve samsung note2. driver larını eksiksiz yükledim.) Umarım doğru bölüme yazmış ve doğru biçimde ifade etmişimdir sorunu.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hangi processing versiyonunu kullanıyorsun 2.03 mü? Android SDK versyion 10’u da kurdun mu?

processing 2.2.1 kurulu android sdk için yazdığınız gibi sdk manager i sayfasından indirdim. SDK Build Tools (18.0.1) SDK Platform Tools (20) Android 4.3 (API 18) yükledim. (daha sonra başka versiyonları da denedim. sdk tools ve platformlardan da indirip denedim.)

Android örneklerini Processing’le ilgili bir problemden dolayı 2.03 versiyonu ile denemek gerekiyor (önsözde belirtmiştim)