rainbowduino sorunu

İlk olarak herkese selamlar saygılar, Uzun zaman model uçak ve modelcillikle ilgilendiğim için forum ve forum kurallarına alışığımdır. (forumda yöneticilik) Sorunuma gelecek olursak, Bundan 3-4 yıl önce seedstudio dan rainbowduino almıştım ve geldiğinde farklı dosyalarla denemeler yapmıştım. Ancak daha sonra frimware yükleme denemem sırasında her şey altüst oldu. Anladım ki benim yapabileceğim bir şey değil diyerek bir kenara ayırdım. Bu aralar eski ilgim yeniden ateşlenince çalıştırmayı denedim ama ne yazık ki beceremedim. Bu aletten denemiş veya çalıştırmış kimse varmıdır acaba? ya da bilgisi olan, frimware nasıl yüklenir konusunda yardımcı olabilecek kimse de olabilir. Evet, google da yeterince araştırdım ama yetersiz ingilizce ve yetersiz arduino bilgisi sayesinde hiç bir şey beceremedim. cihazlarım, arduino duemilanove uartsbee v3.1 ftdi rainbowduino v2.0 (seedstudio)

arduino duemilanove yi pc ye usb den bağlayın, arduino ideye girin orada ardino seçeneği vardır duemilanove yi seçin led blink ugulamasını yukeyıp çalıştırmayı deneyin.

0 ufacık beynin ile dalga geçtiğini mi sanıyorsun? Konu hakkında bilgin var ise ve yardımcı olmak istiyorsan yorum yap? kabloyu nereye veya nerene sokacağım ile ilgili bırakta ben karar vereyim lütfen hesabımı silin!

hayatta sorunlar bitmez bazende en basiti önümüzdedir ama göremeyiz. bilgisayara bağladığınızda aldığınız hata kodlarını dahi bildirmemişiniz, bir yol öneriyorum yapmıyorsun nasıl aşacaksın problemleri o zaman? dediğimi yapsaydın en azından bir duemilonove nin çalışıp çalışmadığını ne olduğunu anlama şansımız olacaktı. zaten outdate olmuş bir donanım uzerınde çalışıyorsun yetrsiz olduğunu da kabul etmişin, soruna gelen tek cevabıda hakaret ederek karşılamışsın. işin çok zor…

Vay arkadaş, iyilikten maraz doğar lafı boşuna değil