5V Fotorezistans Röle Modül

Öncelikle herkese merhabalar. Forumda yeniyim kuralları okudum ama konuya yabancı oldugum için yanlış yere yanlış bir şeyler soruyo olabilirim bu yüzden şimdiden özürdilerim. Benim sorum şu: elimde 3.7 voltluk ve 880mAh lik anahtarina basınca yanan ledlerden oluşan bir kamp lambam var. Bunu sadece geceleri kendiliğinden yanacak bir lamba olarak kullanmak istiyorum. Mevcut lambanın anahtarini iptal edip. https://yadi.sk/i/sH-z5kLttoZXG. (Resim nasıl yüklenir bilemediğimden yandex’e yükleyip link koydum) Bu ürünü kullanarak istediğimi yapabilirmiyim. Yapabilirsem şayet bana nasıl bağlantı yapabileceğimi basit bir dil ile tarif edebilirseniz çook sevinirim. İlginiz için teşekkürler iyi günler.

merhabalar , üzerinde ldr ve röle modülü bir eleman var , öncelikle yalın halde bir ldr alın. ldr zaten ışığa duyarlı bir eleman. yani ışık durumuna göre direnç değeri değişiyor ve bunu yorumluyorsunuz. çıplak halde herhangi bir elektronikçiden ldr alın. daha sonra onu arduino olabilir bağlayıp basit bir uygulama yapın. ne olup ne olmadığını anladıktan sonra rahatlıkla yapabilirsiniz.