9v Batarya ile led ve arduinoya güç verme transistor problemi

Merhaba arkadaşlar, Şarj edilebilir 9V 200 mAh batarya ile arduinoyu ve power led lere güç vermeye çalışıyorum. Arduino ultrasonic sensorden okuduğu değeri ışık güçü olarak ledlere yazıyor. Düzgün çalışıyor fakat fazla güç yazdığında ledler ve transistor ısınmaya başlıyor ve ledler yanıp yanıp sönüyor. Yani kanımca sapıtmaya başlıyor. Düşük değerlerde akıcı bi şekilde değişimi görebiliyorum yüksek güçte yanıp sönüyor sürekli. Isınmayı ve yüksek değer yazdığında yanıp sönmeyi nasıl çözebilirim ve ayrıca devre şema jpeg dosyasını nasıl yükleyebilirim?

Imgur.com’ a yükleyip linkini verebilirsin.

devreyi önce 12v adaptörü ile çalıştırdınızmı doğru çalışıyor mu? 200ma pil power ledi beslemeye yetmez, zaten 1w power led tek başına 330 ma çeker.

Power LED’ler 9V pil ile çok kısa süre çalışır. 6V kuru akü ile deneyiniz.

Problemi power led lere direnç bağlayarak çözdüm. 200 mAh akım sanırım çok geliyor. Ledlerin ne marka olduğunu bilmiyorum ama 20mAh gibi bi akıma indirmeye çalıştım. O da yaklaşık 270 ohm dirençe ihtiyacı vardı ve elimdekileri denedim. 100 ohm direnç şu anda ısınmayı ve blink atmayı durdurdu. http://imgur.com/nxR9h3M