arduino ethernet ve sd kart

Ethernet Shield’larda https://hizliresim.com/OB23Zz üzerindeki rakamların önemi varmı?

Arkadaşlar ben bi ethernet shield aldım. unonun üzerine taktım ve arduino IDE yazılımındaki varsayılan ilk ethernet örneğini çalıştırmayı denedim. Olmadı. herşeyi doğru yaptığım halde olmadı. Sorun neden olabilir. kodu arduinoya yükledikten sonra ethernet shield daki reset butonuna basmam mı gerekiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler…

hangi ethernet shield i aldınız. her kartin mac adresi farklıdır kartin altında etikette ne yazıyorsa onu programda mac adresinin olduğu yerde duzeltmeniz lazım genelde normal değerlerle çalışır ama bir şeyler ters gider zaten hep…

kartın üzerinde mac adresi yazmıyor. http://urun.n11.com/diger/arduino-ethernet-shield-w5100-P71464696 bu ürünü aldım…

Arduino:1.6.6 Hourly Build 2015/09/17 11:05 (Windows 8.1), Kart:“Arduino/Genuino Uno” WARNING: Category ‘’ in library EEPROM is not valid. Setting to ‘Uncategorized’ WARNING: Category ‘’ in library HID is not valid. Setting to ‘Uncategorized’ WARNING: Category ‘’ in library SPI is not valid. Setting to ‘Uncategorized’ WARNING: Category ‘’ in library SoftwareSerial is not valid. Setting to ‘Uncategorized’ WARNING: Category ‘’ in library Wire is not valid. Setting to ‘Uncategorized’ “DHT.h” için birden fazla library bulundu Kullanılıyor: C:\Users\konyav\Desktop\Arduino\Kurulum Dosyaları\arduino-nightly\libraries\DHT-sensor-library-master Kullanılmıyor: C:\Users\konyav\Desktop\Arduino\Kurulum Dosyaları\arduino-nightly\libraries\Dht sketch_oct05b.ino: In function ‘void loop()’: sketch_oct05b:49: error: invalid operands of types ‘const char*’ and ‘const char [7]’ to binary ‘operator+’ exit status 1 invalid operands of types ‘const char*’ and ‘const char [7]’ to binary ‘operator+’ Rapor daha fazla veri içermeli “Derleme sırasında ayrıntılı çıktı göster” Dosya > Tercihler’de etkinleştirilmiş. ------------------------------------------ yukarıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

data = “temp1=” + int(t) + “&hum1=” + int(h); invalid operands of types ‘const char*’ and ‘const char [7]’ to binary ‘operator+’ ////////////////////////////////////////// hata burayla ilgili sanırım