arkadaşlar oyuncak vinç var yukarı aşağı ve sağa sola kontrolünü yapmam lazım vincin üzerine 4 adet reedrole monte ettim vincin hareket sahasını 4 bölgeye ayırdım. birinci bölgeden aldığı bir malzemeyi 4. bölgeye taşıyacak. projede şu anda mekanik montajlarla ugraşıyorum. sonrasında kod olayına geçecegim ama muhtemelen yardıma ihtiyacım olacak bu konuda tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? motorlar için motor sürücü shield’ım var. 4 adet giriş olacak (reedrole sinyali) 2 adet motor çıkışı(motor shield ile) adım-1: reedrole1 başlangıç noktası olacak. enerji geldiğinde vincin kendini başlangıç noktasına alması lazım örnegin vinç 3 ile 4 üncü roleler arasında kaldı, enerji geldiği anda sola dönerek reedrole1 on olana kadar dönecek on oldugunda başlangıç pozisyonundayım diyecek ve duracak. sonra seri bilği geldiğinde 14 (1 bölgeden al 4 bölgeye koy) şeklinde gerekli işlemi başlatacak önce vinç aşagı inecek yükü alacak kaldıracak sonra 4’cu bölğeye gidecek bırakacak geri başlangıca gelecek. nerden başlayacağım konusunda biraz fikir iyi olurdu proje boyunca tüm adımları paylaşacağım takıldığım yerde yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla