arduino konusunda pek bilgili değilim.Bu ilk arduinom.Elimde klon arduino uno var.Başta bağladım bilgisayara ışıkları falan yanarken kod yüklemeye calıştıgımda; Arduino:1.8.5 (Windows 7), Kart:“Arduino/Genuino Uno” Çalışmanız programın 3756 bayt (11 %) saklama alanını kullandı. Maksimum 32256 bayt. Global değişkenler belleğin 87 byte kadarını (4%) kullanıyor. Yerel değişkenler için 1961 byte yer kalıyor. En fazla 2048 byte kullanılabilir. avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0x32 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0x32 avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0x32 hatasını alıyorum.genelde aygıt yönetici ve driver yüklemeye yönlendiriyorlardı bazı yerlerde.Arduino programinda port kismindan bı şekilde COM5 i secebildim ama hala sikinti devam ediyo.Port mesguldur diye klavye ve fareyi cikarip denedim yine olmadi. Su ana kadar farklı pc de deneme şansım olmadı Şu anki PC de windows 7 64 bit kurulu ne yapmalıyım hatam varsa affola daha çok yeniyim
yardım dıye konu başlıgı açmayın başlık konuyu açıklamalı. başlık değişmezse sileceğim bu girişi