Arduino Mysql Çoklu Veri Gönderimi

Merhaba Arkadaşlar Bir adet arduino uno ve ethernet shield’ım mevcut example’ları editleyerek arduinomun mysql veri tabanına veri yazmasını yapabiliyorum.Ancak benim istediğim arduino’nun mac adresini veya 2. , 3. verileride post edebilmek. Biraz google ladım ancak kesin sonuca ulaşamadım. veri = “durum=”+ (String (deger)); satırı ile durum değişkenim ile deger de belirtilen değerleri gönderebiliyorum. Google aşağıdaki gibi yapmamı söyledi ancak veri = “durum=”+ (String (deger))+“&durum2=” (String(deger2)); arduino yapamazsın dedi.muhtemelen syntax da bir sıkıntım. Bi el atın hele de projeyi vurduralım ya :smiley:

Çok hızlı oldu sorun çözüldü ve proje dehlendi . Yer işgal ettiğim için siz değerli userlar ve adminlerden özür dilerim. Çözüm; mac’i did olarak tanımladım(device id) String did= “90A2DA0D839D”; ardından veri değişkenimi aşağıdaki gibi güncelledim veri = “durum=”+ (String (deger))+“&mac=”+ (String (did)); şu an sıkıntısız çalışıyor proje bitince kendimi affettirmek adına burada paylaşacağım.