Arduino Robot Ihtiyacı

Herkese Merhaba, Okulda birkaç hocaya arduino hakkında bilgi verdim onlara neler yapabileceklerinden bahsettim. Bir sunum hazırladım ve hocalara sundum. Hocalar çok beğendiler. Ve bana sene sonu projesi olarak daha kapsamlı bir şekilde anlatmamı söylediler arduinoyu. Okula 2 tane arduinoyla hazırlanmış robot getirmem gerekiyor. Sunum tarihim de 5-6 Haziran. Bu tarihe kadar bir robot yapamam, hem maddi anlamda yeterli değilim hemde sürem çok kısıtlı. Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim, çünkü okuldan geçmem bu sunuma bağlı. Geçici bir süre için (2gün) bana arduino ile hazırlanmış 2 adet robot lazım. Büyük çaplı olmasına gerek yok, arduino ile hazırlanmış olsun yeterli. İnanıyorum ki sınıfta kalmama göz yummayacaksınız. Teşekkür ederim. cihatkir@gmail.com

200 tl ve 2 saatin varsa miknaro yapabilirsin. Sitede gorunen mars gezgini o.

Problemim paramın olmaması :frowning: Bu yüzden maalesef yapamıyorum..

Cihat tam anlamadım. Hocalar beğendi, daha ayrıntılı anlatmamaı istediler demişsin. Neden robot götürmen gerekiyor? Arduino ile sadece robot yapılmıyor ki?

Coşkun Abi video ve sunum ile tanıtım yaptım kısada olsa ama dekan ve bölüm hocaları biraz somut şeyler görmek istiyor proje için. Yani ben sunumumu yaptıktan ve arduinoyu tanıttıktan sonra onlara buyrun bu iki robot arduino ile yapılmıştır diyeceğim. Benden istedikleri sunum şekli böyleymiş :frowning:

Çok zor hocam 2 günde 2 robot. Ama 4 dc motor alıp onları arduino ile sür. Elinde oyuncak araba vs varsa onun şasesine monte et. Hocalar laf yaparsa Hocalara 2 güne bu kadar oluyo fln de hatta buna şu özelliklerde eklenebilir gibi şeyler söyle. Bende hocalara arduinodan bahsettim pic var napam arduino yu gibi birşey söylediler. :smiley: bende hiç uğraşmadım ..

İnternette Arduino ile yapılmış ilginç projelerin videolarını izletebilirsin belki.