Arduino Türkiye Forum Sayfasının Ödev Alanı Olması

Herkese merhaba. Belki yanlış düşünüyorumdur ümidi ile yazıyorum. Sanki forum sayfası an itibariyle çizgisinden çıkmış ve arduino ile ödev alan kişilere yardım hattına dönmüştür. Kişiler öğrenmekten çok ödevi yapma mantığı ile ilerliyor. Bu site ilk açıldığında böyle değildi(buralar tarlaydı gibi oldu ama). Açılan başlıklar sorulan sorular çok daha doyurucu bilgi vardı. Dediklerimi yanlış anlamayın. Sorulara cevap veren kişileri çok takdir ediyorum benim kızdığım 3. yorum genelde. O kadar belli ediyor ki bana bunları anlatma sorunumu çöz dediği isyanım bu düşünceye. Herkese İyi çalışmalar.

grkn bildiğin bir şey varsa froumda projenin altına yaz çözümünden faydalansınlar işimiz azalsın. elemanlar o kadar sene okulda yatıp kafa gezdirip en temel şeyleri öğrenmemişler, bu konuda tonla yazdım anlamıyor eşek kafalar işte. zaten en fazla 1dk sürüyor cevabın verilmesi, adam +5v girişine 12v veriyor işlemci ısınıyor 1 dk sonra kesiyor diyor bu kadar basit şeyleri akıl edemeyen dunyadan bir haber elemanlara birkaç şeyi vermeye çalışıyoruz birgun adam olurlar umıdıyle. adam hayatında arduinoda bir satır kod yazmadan direnç nedir bilmeden robot yapmaya kalkıyor internetten görüntülü işler yapmaya kalkıyor, gelmiş buralara kadar yardım istiyor zaten en fazla 2 soru sorup tarihin sayfalarına gömülüp gidiyorlar, buralar da ayrı bir boy ölçüsü alma yeri oldu artık.