arduino uno & DS3231 & Relay

Selam arkadaşlar. 4 kanal relay kullanıyorum. arduino timer tutarsızlık gösterdiği için DS3231 zaman modulü aldım. internnette kaynaklardan da pek bişey anlamadım. yapmak istediğim her 2 saate bir relay kanalını 1 dk açıp sonra kapatmak. her iki saate bir aç kapa döngüsünü nasıl yapabilirim? Teşekkür ederim

ds3231 den zamanı okuyabildiniz mi? şuradaki ornekten zamanı okuyabilirsiniz. https://tronixlabs.com.au/news/tutorial-using-ds1307-and-ds3231-realtime-clock-modules-with-arduino/

zamanı okumada sorun yok tarih ve zamanı okudum. ama nasıl programlıyacağımı bilemedim

Timer vdz; int vdzEvent; void setup() { pinMode(vmotor, OUTPUT); Serial.begin(9600); int tickEvent = vdz.every(5400000, takeReading); myNextion.setComponentText(“t2”, “Sayac Basladi”); delay(2000); vdzEvent = vdz.oscillate(9, 60000, LOW); myNextion.setComponentText(“t2”, “Relay BASLADI”); delay(2000); int afterEvent = vdz.after(10000, dondurmedurdur); myNextion.setComponentText(“t2”, “Relay DURDURULDU”); Serial.print(“Dondurme Durdur id=”); Serial.println(afterEvent); } void loop() { vdz.update(); } void takeReading() { digitalWrite(vmotor, LOW); digitalWrite(led, HIGH); myNextion.setComponentText(“t2”, “Relay BASLATILDI”); } void dondurmedurdur() { vdz.stop(vdzEvent); vdz.oscillate(9, 500, HIGH); myNextion.setComponentText(“t2”, “Relay BITTI”); }