Arduino + WiiChuck controlled

http://maxoffsky.com/maxoffsky-blog/arduino-wiichuck-steered-laser-pointer/ linkteki projeyi yapıyorum .kullanılan ardiuno uno +servo shield kullanıyorum bağlantıları doğru yaptığımı düşünüyorum ama wii yi hareket ettirdiğim de servolar tepki vermiyor sorun ne olabilir sizce wiinunchuck 1.1 bir kullanılmış proje de ben wiinunchuch 2.0 kullandım..

servoları test ettinmi arduinoda bir test programı yaz dene? birde wiichuck dan gelen mesajları bir debug et ne oluyor ona bak

wiichuck bağlantılarını analog 4v5 i çıkardığımda servolar programda tanımlanan ilk konuma geliyor hs 422 servo kullandım. servolar çalışıyor kontrol edildi.program derlerken hata vermiyor

wiichuck ın çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim bu derlediğim bu programda

servo testi için motorlar tam sol tam sağ yapacak şekilde kodlar verin birde orta değerleri verin aynı şekilde tepki vermesi lazım. wii debug için wii yi neyle okuyorsanız onun çıkışındaki değerleri ekrana çıkışa yazdırın bakın. arkadaş kullandığınız şeyi alıp kopyala yapıştır yapacağınıza şunu tam kullanmayı öğrenip kendi özgün kodunuzu yazmak daha kolay ne zaman idirak edeceksiniz bu işleri bilmiyorum

mesleğim elektronik değil hobi olarak yapıyorum nedir bu bilmiş tavırlarınız

evet öyleyiz biraz huyumuz kurusun. wii i2c protokolu kullanıyormuş bağlantıları iyice gözden geçirin. clk ve data uçları ters olmasın dirençler ve +voltajda uygun olsun. wii yi oynattıkça gelen dataları ekranda değiştiğini görüyorsan o fazı geçmiş olursun. wii yi tek kullanan bir alıştırma varsa onu bulsan iyi olur

programdaki şu x y bilgileri nasıl geliyor ekrana bir kopyasını koysana buraya Serial.print ("X: "); Serial.print (joy_x_axis, DEC);

sorun halledildi // printNunchuckData(); comment tag haline getirilmiiş kod da okoman hocamıza teşekkür ediyorum. kendi kodunu kendin yaz katılıyorum sonuna kadar..