ARDUİNODAN CANLI GÖRÜNTÜ AKTARIMI

Arkadaşlar arduinodan wifi veya bluetooth üzerinden görüntü aktarmak istiyorum googleda pek bişey çıkmadı ama infomatrix adı verilen bir yarışmada adamın birisi http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN721N bunu çalıştırıyodu ağa bağlanıp hem görüntü alıyordu hemde arabayı kullanıyordu ben o adamı buldum iletişime geçmeye çalışıyorum şuanda sizinde fikirlerniz varsa yazarsanız iyi olur bende öğrenebilirsem burdan paylaşcağım not:standart bir webcamdı kamera

bunu arduino ile ne alakası var en fazla kamera platformunu döndürürsün servolarla. openwrt destekleyen modem routerlarla yapıyorlar senin dediğini arduinonun hızı yetmez görüntü işle yayınla internete gönder o hooooo ölme eşeğim bide.

DDWRT destekleyen mode ve routerımda var ama nasıl yapcam bunu googleda bişey çıkmadıda durun birde OPENWRT şeklinde aratym hep ddwrt arattım

birde umutsuzumda soruyorum yine elimde notebook lcd si var arduino ile çalışmaz demi ya bağırıp kızıp çağırmyn bi umut sordum :smiley:

eski bir ata sözü varmış ayı 40 tane hikaye bilirmiş hepside armut hikayesiymiş. sen de o hesap herşeyi arduino ile çözmeye çalışıyorsun. dünyada neler yapıyorlar belki bi sivri akılı çıkıp yapmıştır bilemiycem satarmı ve uğraşmaya değermi bilinmez…

bakalım istedim daha cevap vermediler verirlerse paylaşırım burda isterseniz

Böyle birşey için Arduino Yun veya Rasperry Pi gibi bir kart kullanmak daha pratik olur. Doğrudan bir webcam bağlanılabilir bu kartlara