merhabalar, bir bağlantıyı client.read ile okuduktan sonra 3 satırlık bir sonucun içerisinde belirli bir kelimeden sonra gelen stringi nasıl yazdırırım ? Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mıdır ? Örneğin: Aşağıda client.read ile okuduğumda aldığım data var, 3 satırlık bu data da ben sonuc= den sonra gelen stringi seri porta yazdırmak istiyorum, yada bir değişkene atamak da olabilir. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Herkese iyi günler. deneme deneme deneme deneme deneme1 deneme1 deneme1 deneme 1 deneme2 deneme2 deneme2 deneme2 deneme1 sonuc=basarili deneme2 deneme3
Yardımcı olacak birisi yok mu ? sonuc= den sonraki stringi bir değişkene atamak veya seri port a yazdırmak icin ne yapmalıyım ?
Aynen bunun nasıl yapıldığı banada lazım arkadaşlar, yardımcı olun lütfen
aleyna http://www.arduino.cc/en/Tutorial/TextString de string lerin anlatıldığı sayfada bunların örneği var biraz araştırırsan diyorum… if (readString.indexOf(“sonuc=”)>=0) { //buldu ise bu indexten sonraki boşluğa kadar olan değerleri stringe atacaksın } else { //bulamadı } kişisel eleştirim sizlerden hiç umudum yok en basit şeyleri araştırmadan uzak ezberci eğitimin ürünleri ile karşı karşıyayız. yazık harcadığınız zamana başka bir şeyle uğraşın bence, belki şekilli süslü kurabiyeler yapıp bunların resimlerini instagramda yayınlarsanız daha mutlu olabilirsiniz.