Arkadaşlar bluetooth üzerinden çalışan rc car ı bugun tamaladım ileri giderken sağa sola dönebilme telefondaki uygulamadan parmağını çektiğinde durma vb özellikleri var uygulama ve program alıntı ama üzerinde uğraştım inş yarın yada ondan sonraki gün çizimle beraber kodları paylaşcam yapamayanlarda mesaj veya tel no üzerinden yardımcı olurum yardımcı olan herkese teşekkürler koldar 29,05,2014-01,06,2014 arasında paylaşılmaya çalışılacaktır
bu projenin dosyasını acaba alabilirmiyim. okulda öğrencilerimle uygulamak için teşekkürler
Hocam dosyalar nerde ![]()
hocam dosyalar için ardabilal8@gmail.com a mail atabilirsiniz kodlar vs yapım aşamalrı herşeyi vericek arkadaşa ordan ulaşabilirisiniz ben kendisi değilim
arkadaslar projeyi alan arkadaslar var mı mail yoluyla ? yapan arkadas yurt dısında oldugu için atamıyormus ? Acaba alan arkadas buradan benimle iletişime geçip banada kodları atabilir mi?
ben aldım size gonderebilirim dosyaları
mail adresinizi alabilir miyim acaba? yada siz harungurdal@gmail.com mail adresinize atabilir misiniz size zahmet. Ayrıca ilgilendiginiz için tesekkur ederim..
uygulamanın türkçe anlatımını alan biri varsa paylaşabilirmi? veya biri veliahmetakteke@gmail.com adresine gönderirse bende biyere yükleyip paylaşabilirim.
sağolun hocam
Hoca paylaşımınız çok güzel. Sizin gibi ARDUINO projeleri geliştirip paylaşan kişi sayımız artsa ne kadar güzel olur ama malesef kimse bu tarz şeylere yanaşmıyor. Halbu ki bilgi paylaştıkça çoğalır. Umarım forumda daha nice sizin gibi insanlar çıkar
Begenmenize cok sevindim oncelikle Bu formu pek ziyaret edemiyorum ama ben daha bilgisizim burdaki arkadaslar kat kat bilgili benden onlar sizin yapmanizi istiyor boylece ogrdnmis olursunuz diyolar ve haklilarda bu arada araci wifi ye cevirdim canli goruntu aktarabiliyor artik
mail adresim ulasabilexeginiz her zaman pek formda olamiorum belki bi yardimim dokunur ardabilal8@gmail.com
Bir cok proje yaptim bu yolla ogrenilecegini dusunuyorum ben daha yolun basinda olsamda. projeler ilgi cekici turden mail adresimden verebilirim sizde burda paylasirsiniz isterseniz Herkese ilgisi icin tesekkurler ![]()
blogspotumda paylaştım projeyi isteyen ordanda okuyabilir
http://ardabaskan.blogspot.com.tr/
wifi ile görüntü aktaran modelde hangi malzemeler kullandınız?
bende mrk ettim wifi işini size zahmet blogunuzda paylasabilir misiniz yada mail adresine atabilir misiniz?
tabiki önce bu işi çok kafaya taktım biraz olumsuz yorum ve tersleme geldi ama oldu Allah a şükür 2 şekilde yapabiliriz. kısaca yazıyım burayada birinci yöntem ve basit olan wirc ikinci ise arduino yun arduino yunu bu forumda anlatamaya çalıssam biton hatam çıkar çünkü kat kat bilgililer mevcut wirc i googlea yazarakda bulabilirsiniz ayrıca blogspotumada bir yazı ekledim bi hatam olduysa affola