ip kamera ile servo motor kullanarak görüntü alma

2 adet servo motor kullanarak yatay ve düşey eksenlerde servo motorların üzerine ip kamera yerleştirdim fakat yazılım konusunda sıkıntı olduğundan dolayı tamamlayamadım ardunio ve ethernet shield mevcut yazılımda mevcut yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum maddi olarak karşılığı verilecektir.aşağıda vermiş olduğum linkte projenin kodları mevcuttur. http://imaginen4tion.blogspot.com.tr/2013/06/how-to-connect-your-arduino-to-internet.html

yardımcı olacak yok mu lütfen

arduinoda kod yazdınızmı hiç.

.

yardımcı olmak yerine neden böylesine saçma bir soru sorduğunuzu anlamış değilim..

Servolari kontrol edebildinizmi normal servo kontrol kodu yazip deneyin sonra ethernet calisiyormu emin olun ethernet demolarini yukleyin boyle koca proje bir seferde montajla onun hunun koduyla olmaz calismaz zaten her modulu bileseni ayri ayri deneyip calistirarak ilerleyebilirsin. Sorularimiz hicte sacma degil forumu incelerseniz cogu merakli hayatinda arduino bile almadan robot yapmaya kalkisip hayatinda bir satir kod yazmadan gelebiliyor. Verdiginiz link yabanci bir site ve kod size ozgun bile degil sorunuzu o siteye soracaginiza burada care ariyorsan daha sakin ol bence baska diyebilecegim sey kalmadi size daha

okoman sabrından dolayı tebrik ediyorum.

paylaşmış olduğum sitedeki kodları uyarlamakta sorun yaşıyoruz bunun dışında servoları ayrı yetten denedik

keşke böyle bir sistem için hazır olan ürünleri deneseydin. internetten bulduğun devre veya programlarda sorun çok çıkıyor.

maalesef yazılım konusunda sıkıntılardan dolayı zorluk çekmekteyim

yapacak bişi yok. biliyorsun arduino da yazılım önemli. hazır yazılımdan fayda gelmeyebiliyor.

proje yapılmıştır bilginize sayın valdalx,okoman bn:bilgi paylaştıkça çoğalır..