Pcdeki Sesi Arduinodan Çıkış Alabilirmiyiz?

pcdeki o andaki sesi arduinoya kulaklık takıp dinlemek istiyorum böyle birşey olabilirmi ? eğerki o kasıntı veya olmaz derseniz pcden çıkış alıp arduinoya takıp hem vu metre hemde arduinoya kulaklık takıp dinliyebilirmiyim?

arduino için bir çok audio projesi bulmak mümkünde biraz daha açıklarsan iyi olur. https://www.google.com.tr/search?q=arduino+music+audio&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe\_rd=cr&ei=nAnaU4WePK2o8wf414CQAQ

şu diyelimki bilgisayardan murat kekilliyi açtım dinliyorum ancak aynı anda usb üzerinden arduinodanda dinleyebilirmiyim kulaklık çıkışı takıp yani bir nevi arduinoyu ses kartı olarak kullanma yada işte arduinoda gerçek zamanlı pcdeki müziği dinleme

mutlaka yapılırda araya bir sürü kart veya daha güçlü arduino ları kurmak lazım değer mi bilemedim. arduino yun var mesela onla internet uzerınden internet radyosu dinleme projeleri filan yapanlar varda çok ileri teknik bilgi gerektiriyor bunlar kendi başının çaresine bakman lazım çoğu zaman.