Android modda sdk ve jdk yüklü olduğu halde ornek projelerden birini derlediğimde şu şekilde bir hata alıyorum ; D:\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\sdk\tools\ant\build.xml:720: The following error occurred while executing this line: D:\adt-bundle-windows-x86_64-20140702\sdk\tools\ant\build.xml:734: Error running javac.exe compiler
Dediğiniz yere bakmıştımda şurda ne demek istediğini anlamadim ; Variable ANDROID_HOME should point to the location of the bin folder within the Android folder. android dosyasında bin gibi bir dosya yokki?
Ayrıca android modu processing ide’sinden add mode şeklinde ekleyemedim. Manuel olarak dosyayı indirip modes klasörüne koymuştum o şekilde modlarda gözüktü. Add mode da görülmemesinin sebebi ne acaba ?
hocam bazen android mod olsun başka bir modu arduınoyu yüklemeye çalışırken sıkıntı oluyor. mesala bazı simülasyon programları için arduıno kütüphanesi indirilmiyor
http://spring.io/guides/gs/android/ şuradaki android sdk kurulumunda android_home environment nasıl oluyor bahsediyor
teşekkürler