TCS3200 ve SG90 servo motor ile paket ayıklama

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar öncelikle kac aydır ugraştıgım ama yapamadıgım bir program daha dogrusu yazılım için sizden yardım istiyorum renk sensörü rengi okuyacak servo motor yön gösterecek ama ugraslarıma ragmen yapamıyorum örnek programlar buldum ama calıstıramadım ayrıca bide rgb ledde ekliyecektim ama yapamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim TEŞEKKÜRLER

Yardım edebilecek yokmu ?

bi işe başlarsın bişeyler yaparsın al ben bunu yaptım ama şurdada takıldım bi el atın dersin, bence yardım budur. anladığım kadarıyla sizin aradığıdınız yardım şu biri çıkıp diycekki "ya onu mu yapamadın çok kolay al bunlar kodları al buda bağlantı şeması) sizde birleştirip bak bunu yaptım diyceksiniz. burası öyle biyer değil hocam. böyle bir ihtiyacınız varsa bence 2 yönteminiz var 1.si bu işi öğrenerek amacanıza ulaşmak. (asgari düzeyde elekronik bilgisi ve orta düzey programlama becerisi gerekir) 2.si bu işe gönül vermiş öğrenmeye çalışan biri ile iletişime geçip (öğrenci arkadaşlar var forumda onlar olabilir) sizi kasmayacak, karşıdakini üzmeyecek bir para karşılığında bu işi yaptırmak. (aslında bu forum öylede biyer değil ama birkaç kez denk geldim adminler bişey demiyor, sadece uyarıyor biz ticaretinizde taraf değiliz sonra gelip bize ağlamayın diye) velhasıl kelam söyleyeceklerim bunlar. ytardımcı olabildiysem ne mutlu bana :slight_smile: