Merhabalar, Ethernet Shield için hazırladığım web sayfası ve ölçüm verileri gayet güzel çalışıyor. Ancak Ethernet i söküp wifi shield taktığımda aynı html kodları kullanmama rağmen ekranda hiçbir görüntü alamıyorum. Bu neyden kaynaklanabilir? Halbuki hem ethernet shield ın hem de WiFi shield in örneklerine baktığımda html kod yapıları aynı. Basit text leri görebiliyorum ekranda ama Ethernet için hazırlayıp çalıştırdığım renkli tablolar, kalın-italik yazılar vs..WiFi shield için çalışmıyor. Kullandığım ürün MegaADK…Fikri olan?
Tmmdır çözdüm. Şunu farkettim ki, share pointte tasarladığım bir web page i, Arduino içine gömerken, IDE de bazı enteressan düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Örneğin “table style width=100% class=style2” şeklinde share pointten aldığınız kodu, kalkıp IDE de aynı şekilde yazınca çalışmıyor ve Arduino sapıtıyor. table ile width arasındaki style kelimesini çıkardığınızda herşey düzeliyor. Bu ne şimdi? şaka mı..
Minnacık arfuino hafızasına sherapoint html kodu çok fazla büyük gelir sade temiz html kodu yazin
Merhaba, Shara pointte tablolarla hazırlayınca cidden boyut büyüyor, ama div-span-css yapısı kullanınca küçülüyor. Güzel bir arayüz hazırladım, renkli menkli. Ölçüm verileri izleniyor hem WiFi de hem de Ethernette. Problem yok yani. Tabi burda kullanılan taban modül önemli. Mega ADK kullanınca hafıza problemi pek yok. UNO ya indikçe sıkıntı artıyor tabi..