Merhabalar, Bir proje için ARDUINO modellerinden birine ihtiyacım var. Projem şöyle olacak. Hazrılayacağım devre deki wfi ile ortamdaki wfi e bağlanacağım ben aynı devre üzerinde ısı sensörü ile her 15 dk da ortamın ısı değerini bana mail atacak. Yukarıdaki projeme benzer bri kaç proje olduğunu gördüm ancak benim beride ARDUINO üzerinde LCD ekrana ihtiyacım var. Keza gittiğimiz ortamdaki wfi leri görüp kullancağımız(parolasını bildiğimiz ) ağa bağlanmak. Sanırım bunu içinde birde butonlara(switch) ihtiyacımız olacak. En basit ARDUIONO lar ile diğer donanımları alıp bağlantılarını yaparak kullanmak bana pek mantıklı gelmediği için size sormak istedim. Yukarıdaki projem için üzerinde bir çok katmanı(wfi-ısı sensoru vs)bulunduran bir ARDUINO var mı yada shildler ile mi devam etmek gerek. Birde önerileriniz ne olur? Sürç-iLisan ettiysek affola… Sevgiler…
projen için wifi shield kullanabilirsin. http://arduino.cc/en/Main/ArduinoWiFiShield seri lcd ve input panel ile istediğini yapabilirsin. başarılar.